Enemmän elossa — Tarinoita uuden löytämisestä

Castren, Riitta; Klemettilä, Sinikka
Nimeke: Enemmän elossa — Tarinoita uuden löytämisestä
Tekijät: Castren, Riitta (Kirjoittaja)
Klemettilä, Sinikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545199
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.9.2022
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta, ympäristö
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänmuutokset, ekologisuus, hengellisyys, itsetuntemus, ammatinvaihto, itsensä toteuttaminen, elämäntapa, kokemukset, henkilöhistoria
E-kirja, 2022
EPUB
17,90 €

Moni meistä tuntee tarvetta oman elämäntavan tai maailman muuttamiseen. Harvoin se kuitenkaan tapahtuu itsestään - jossain kohtaa pitää ponnistaa, suostua murrokseen, joka johtaa uuteen suuntaan.

Ihminen voi haluta irrottautua ahtaista sukupuoli-identiteeteistä tai pohtia uusiksi alkoholinkäyttöään. Yksi tahtoo hillitä kaikkea kulutusta, toista houkuttelee yhteisöllisempi arki ja kolmas näkee arvokkaimmaksi hengellisen elämän syventämisen. Kaikilta muutos vaatii uteliasta mieltä, kykyä sietää epävarmuutta, aikaa ja voimia.

Riitta Castrénin ja Sinikka Klemettilän kokoamissa tarinoissa puhuvat ihmiset, jotka ovat halunneet parantaa omaa elämäänsä ja sen kautta myös maailmaa - tai päinvastoin. Koskettavat tarinat näyttävät myös sen, mitä uutta ja elämää rikastuttavaa muutos tuo tullessaan.

Riitta Castrén on työskennellyt pitkään eri tehtävissä A-lehdissä ja viime vuodet vapaana toimittajana. Sinikka Klemettilä on toiminut monissa tehtävissä Sanoma Oy:n aikakauslehdissä.


Katso myös näitä tuotteita