Emppu perustaa eläinhotellin

Marttinen, Tittamari; Kerttula, Valpuri
Nimeke: Emppu perustaa eläinhotellin
Tekijät: Marttinen, Tittamari (Kirjoittaja)
Kerttula, Valpuri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545304
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.5.2021
Hinta: 12,90 € 9,03 € (8,21 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Empun eläinhotelli
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
E-kirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2019

13,65 €

Emppu ja hänen ystävänsä pääsevät toteuttamaan jokaisen eläinrakkaan suurimman unelman: he avaavat eläinhotellin lemmikeille! Touhua ja tohinaa riittää alusta saakka. Huonekaluja maalataan, temppuratoja rakennetaan, leluja hankitaan ja herkkuosastokin pitää perustaa. Tärkeintä on, että eläinvieraat viihtyvät! Pian lasten omat lemmikit, corgi-koira Pessi ja norjalainen metsäkissa Pulla, saavat seuraa energisestä Jekku-koirasta, undulaattikaveruksista Pepistä ja Totista, eläkkeelle jääneestä koripalloilijarotta Teemusta ja monista muista persoonallisista ja hellyttävistä lemmikkieläimistä.

Lemmikkien kanssa ei kaikki kuitenkaan suju aina suunnitelmien mukaan. Tarvitaan monta jännittävää käännettä ennen kuin selviää, mistä Jekku on löytänyt nakkikätkön, miten kummassa Teemu-rotta on saanut kultaisen koripallon ja mitä sävelmää Peppi aina visertää.
Lemmikit ovat niiiiiiin ihania!

Empun eläinhotelli on uusi helppolukuinen, hauska ja jännittävä kirjasarja, joka sopii myös ääneen luettavaksi. Lasten ja heidän eläinystäviensä vauhdikkaita seikkailuja ja toilailuja vauhdittaa selkeä, mutta rikas kieli sekä raikas nelivärikuvitus.


Katso myös näitä tuotteita