Dialogi pelastaa maailman ja muita oivalluksia käymistäni keskusteluista

Arikka, Laura
Nimeke: Dialogi pelastaa maailman ja muita oivalluksia käymistäni keskusteluista
Tekijät: Arikka, Laura (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543102
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 158
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: dialogi, keskustelu, ryhmät, keskustelutaito, dialogisuus, sosiaalinen vuorovaikutus, vuorovaikutus, ihmissuhteet, kuunteleminen, läsnäolo
Tämä kirja kertoo hyvästä ja toimivasta tavasta keskustella, olipa kyseessä kahdenvälinen jutustelu, tuloksiin tähtäävä neuvottelu tai rakentava ryhmäkeskustelu. Hyvää dialogia tarvitaan perheen kesken, harrastusporukassa, työpaikalla, vapaaehtoistyössä ja hallintohommissa.

Teos johdattaa aiheeseen rennolla ja mukaansatempaavalla otteella. Kuunteleva, kunnioittava ja kannustava keskustelu avartaa ajatuksia, antaa uusia oivalluksia, auttaa ymmärtämään toista, luo ryhmähenkeä ja opettaa tarttumaan vaikeisiinkin aiheisiin. Mitä muuta voisi enää toivoa? Dialogissa on voimaa!

Laura Arikka on turkulainen toimitusjohtaja, pastori ja kirjailija. Hän työskentelee Erätauko-säätiössä, jonka tehtävänä on kehittää suomalaista keskustelukulttuuria. Arikka on kirjoittanut tai toimittanut yhdessä toisten kanssa mm. teokset Talentin voima (2019) ja Hyvin johdettu kirkko (2020).


Katso myös näitä tuotteita