Diakonia. Nyt. — Näkökulmia vaikuttavaan auttamistyöhön

Huhanantti, Saara; Wallenius, Veera
Nimeke: Diakonia. Nyt. — Näkökulmia vaikuttavaan auttamistyöhön
Tekijät: Huhanantti, Saara (Toimittaja)
Wallenius, Veera (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523545397
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.4.2022. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.4.2022
Hinta: 39,90 € (36,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Diakoniatyö
Tulossa
Kirjastoluokka: 25.5 Diakonia. Sisälähetys. Evankelioiminen
Mitä diakonia on 2020-luvulla ja mihin sitä haastetaan tulevaisuudessa? Ajankohtainen artikkelikokoelma laajentaa diakoniatyön käsitettä hätä- ja ruoka-avusta laajempaan ja vaikuttavampaan auttamistyöhön. Teos kuvaa raikkaasti ja avarakatseisesti uudenlaisia työn tekemisen tapoja, yhteistyön ja vaikuttamisen mahdollisuuksia sekä diakonian roolia osana yhteiskunnan palveluverkostoja.

Teos sopii diakonian kentällä työskenteleville työn kehittämisen tueksi sekä oppikirjaksi laajasti kirkon alan opintoihin. Lisäksi se avaa diakoniatyötä yhteistyökumppaneille ja päättäjille.

Kirjoittajina on diakoniatyön ammattilaisia sekä työtä ulkopuolelta katsovia asiantuntijoita: Mervi Aalto-Kallio, Laura Arikka, Tiina Haukijärvi, Heikki Hiilamo, Kaisamari Hintikka, Saara Huhanantti, Tarja Huttunen, Kirsi Jaakonaho, Hanna Kelokaski, Jyri Komulainen, Terhi Lahdensalo, Elina Leppihalme, Erica Mäkipää, Veera Wallenius, Katri Valve, Varpu Wiens ja Joakim Zitting.

Saara Huhanantti on sosionomi-diakoni (YAMK) ja työskentelee johtavana diakoniatyöntekijänä Tikkurilan seurakunnassa. Hän toimii Diakoniatyöntekijöiden liiton puheenjohtajana. Veera Wallenius on sairaanhoitaja-diakonissa (YAMK) ja työskentelee diakonian kehittäjänä Malmin seurakunnassa. Hän toimii luottamustehtävässä mm. Diakonian tutkimuksen seuran hallituksessa


Katso myös näitä tuotteita