Arttu Tirttu herää henkiin

Kaarla, Riina; Kaarla, Sami
Nimeke: Arttu Tirttu herää henkiin
Tekijät: Kaarla, Riina (Kirjoittaja)
Kaarla, Sami (Kirjoittaja)
Laitinen, Aku (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522889331
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.2.2018
Hinta: 11,90 € (10,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Arttu Tirttu
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Sadut ja tarinat
Äänikirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 7
Avainsanat: helppolukuiset kirjat, huumori, kuvakirjat, lastenkirjallisuus, poikakirjat, romaanit
E-kirja, 2021
EPUB
12,90 €

”Jos sä nyt sanot jollekin, että sun paras kaveri on limutölkin kokoinen kuminen ukko, niin sua pidetään joko outona, säälittävänä tai jälkeenjääneenä. Todennäköisesti sua pidetään outona, säälittävänä JA jälkeenjääneenä. Oli opettaja mitä mieltä tahansa, niin mä en tunnusta olevani mitään noista, vaikka mun paras kaveri on Arttu.”

Hykerryttävän hauska kirja kertoo ilmaislahjaksi saadusta lelusta, joka kimpaantuu lyhyestä elinkaarestaan ja herää henkiin. Lukuisissa kodeissa käytyään se päättää lopulta jäädä asumaan Jimin ja hänen mummonsa luokse. Jimi on asiasta ensin eri mieltä, mutta lopulta hänestä ja Artusta tulee parhaat kaverit.

Arttu Tirttu herää henkiin aloittaa uuden vauhdikkaan sarjan, joka on täynnä huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita. Kirjan nopeasti etenevä tarina ja runsas, sarjakuvamainen kuvitus imevät mukaansa ja tekevät siitä helposti lähestyttävän kirjakammoisellekin lukijalle.


Riina ja Sami Kaarla ovat kirjailija- ja graafikkopariskunta, jotka ovat tunnettuja lukuisista muumikirjoistaan. Heillä on pitkä kokemus kirjoittamisesta, kuvittamisesta ja luovan alan suunnittelutyöstä julistekuvituksista yritysgrafiikkaan. Riinalla ja Samilla on neljä poikaa, ja he haluavat tehdä kirjoja, joissa yhdistyvät huumori, jännitys ja elämänmaku.


Katso myös näitä tuotteita