Alussa on kysymys — Kohti käänteentekeviä keskusteluja

Raitaranta, Airi; Weissenberg, Hanne von
Nimeke: Alussa on kysymys — Kohti käänteentekeviä keskusteluja
Tekijät: Raitaranta, Airi (Kirjoittaja)
Weissenberg, Hanne von (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545427
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.3.2023
Hinta: 37,90 € 26,53 € (24,12 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 30.13 Sosiaalipsykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: keskustelu, keskustelutaito, dialogi, vuorovaikutus, yhteisöt, osallistaminen, yhteisöllisyys, ryhmätyö, työtavat, haasteet (ongelmat), päätökset, päätöksenteko
Miten auttaa ihmisiä tulemaan kuulluiksi oman työn kehittämisessä, haasteiden ratkaisemisessa ja arjen päätöksenteossa? Miten löytää tarkoituksenmukaisia ja keskustelevia työtapoja, joiden avulla mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan?

Tämä kirja antaa välineitä erilaisten ryhmäkeskustelujen vetäjille työelämässä, kansalaisjärjestöissä ja luottamustehtävissä. Ihmisten koolle kutsumisessa ja keskustelujen ohjaamisessa tarvitaan taitoa kysyä oikeita kysymyksiä ja kykyä johdattaa osallistujat löytämään vastauksia. Kirja sisältää sopivassa suhteessa teoriaa, menetelmiä ja käytännön esimerkkejä. Käännetään erilaisuuden energia yhteiseksi oppimiseksi.

Airi Raitaranta on hämeenlinnalainen yhteiskuntatieteilijä ja Hanne von Weissenberg tamperelainen teologian tohtori. Molemmat työskentelevät asiantuntijatehtävissä Tampereen hiippakunnassa. Von Weissenberg on myös yksi teoksen Köyhien Raamattu (2010) kirjoittajista.


Katso myös näitä tuotteita