Äiti aallokossa — Kun vauvan mukana tulikin masennus

Honkavaara, Leena; Majamaa, Maiju; Raimoranta, Tuulianna
Nimeke: Äiti aallokossa — Kun vauvan mukana tulikin masennus
Tekijät: Honkavaara, Leena (Kirjoittaja)
Majamaa, Maiju (Kirjoittaja)
Raimoranta, Tuulianna (Toimittaja)
Ajanto, Heidi (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523545489
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 6.8.2021
Hinta: 17,90 € 12,53 € (11,39 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 59.563 Mielenterveys. Tunne-elämän häiriöt
Avainsanat: äitiys, äidit, masennus, synnytysmasennus, lapsivuodepsykoosi, raskaus, abortti, isät, isyys, elämänmuutokset, sopeutuminen
Raskausaika, synnytys ja elämä vastasyntyneen kanssa myllertävät äidin mieltä. Elämä tulokkaan kanssa saattaa olla aivan erilaista kuin on ennalta odotettu. Kaikki äidit eivät saa kokea iloa lapsestaan, vaan mielen voi vallata ahdistus ja masennus. Joskus tuore äiti voi joutua jopa lapsivuodepsykoosiin. Äidin sairastuminen on vaikea tilanne myös muulle perheelle ja läheisille.

Äiti aallokossa kertoo raskausajan ja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta sekä lapsivuodepsykoosista. Kokemukselliset kertomukset antavat kuvan masennukseen ja psykoosiin liittyvistä tunnoista ja tarjoavat vertaistukea. Teoksessa on lisäksi tietoa siitä, mistä ja miten hakea apua. Se sopii myös tietolähteeksi läheisille.

Leena Honkavaara (fil. maist.) on Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:n vapaaehtoistyön ja viestinnän koordinaattori sekä yläkouluikäisen nuoren äiti. Maiju Majamaa on toimittaja, Äimä-aktiivi ja taaperoikäisen lapsen äiti. Tuulianna Raimoranta (fil. maist.) on toimihenkilö, Äimä-aktiivi ja kahden koululaisen äiti.


Katso myös näitä tuotteita