101 monsteria

Bogen, Ruby van der
Nimeke: 101 monsteria
Alkuteos: 101 Monster und alles, was du über sie wissen musst!
Tekijät: Bogen, Ruby van der (Kirjoittaja)
Helm, Alexandra (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789524130301
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.6.2024
Hinta: 21,50 € 15,05 € (13,68 € alv 0 %)

Alkuteos: 101 Monster und alles, was du über sie wissen musst!
Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 24
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 3
Oletko koskaan ajatellut, että monstereita on montaa laatua? On siivekkäitä, sarvekkaita, pörröisiä ja nystyränahkaisia. Moni niistä saattaa näyttää epäystävälliseltä, etenkin pimeässä. Mutta kun niihin tutustuu, ne ovat itse asiassa hyvin herttaisia.

Opus tarjoaa tuikitärkeää tietoa monstereista: niiden asuinpaikoista, nukkumistavoista, pohjattomasta ruokahalusta, anatomiasta sekä monsterivauvoista. Kiukustuessaan monsteri kasvaa jättimäiseksi, mutta kirjan vinkeillä otus saadaan onneksi kutistumaan. Metkat monsterit huolehtivat ihmislapsista vaihtamalla pahat unet hyviin. Monsterit ovat taitavia piiloutumaan, mutta kirjan luettuasi onnistut kenties löytämään jokusen niistä leikkikaveriksi.

Ruby van der Bogen on Alankomaissa asuva satuolentojen epävirallinen tutkija. Hän on huomannut, että ihmisillä ja satuolennoilla on ihmeellisen paljon yhteistä. Kirjoihinsa hän kokoaa kiehtovimmat ja hullunkurisimmat tutkimuslöytönsä. Ihmisten parissa hänet tunnetaan myös nimellä Sarah Janke. Alexandra Helm on saksalainen kuvittaja-graafikko. Lastenkirjojen kuvittaminen on hänen lempityötään.


Katso myös näitä tuotteita