100 asiaa ruoasta
Baer, Sam; Birth, Rachel; Hall, Rose; James, Alice; Martin, JeromeTuotetiedot
Nimeke: | 100 asiaa ruoasta | ||
Alkuteos: | 100 Things to Know about Food | ||
Tekijät: | Baer, Sam (Kirjoittaja) Birth, Rachel (Kirjoittaja) Hall, Rose (Kirjoittaja) James, Alice (Kirjoittaja) Martin, Jerome (Kirjoittaja) Mariani, Federico (Kuvittaja) Polo, Parko (Kuvittaja) Jousjärvi, Reija (Kääntäjä) |
||
Tuotetunnus: | 9789522888273 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 25,50 € 17,85 € (16,23 € alv 0 %) Alin 30 pv hinta ennen kampanjaa 25,50 € |
||
|
|||
Lisätiedot
Alkuteos: | 100 Things to Know about Food |
Kustantaja: | Lasten Keskus |
Sarja: | 100 asiaa |
Painos: | 2018 |
Julkaisuvuosi: | 2018 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 127 |
Tuoteryhmät: | Lasten- ja nuortenkirjat Lasten tietokirjat |
Kirjastoluokka: | L68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Ikäsuositus: | 8 |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruoka, ravinto, ruoka-aineet, elintarvikkeet, ravintoaineet, ruokakasvatus |
Avainsanat: | ruoka, ravinto, tiede, historia, keho, ravitsemustieteet |
Esittelyteksti
Tiedätkö, mikä on astronautin ihanteellinen aamiainen? Kuulutko siihen ihmisjoukkoon, joka inhoaa parsaa tai korianteria? Entä maistuisiko sinulle lammaspaisti katajanmarjojen ja lakritsin kera mesopotamialaiseen tapaan?
Suositun lasten tietokirjasarjan neljäs osa kertoo sata mielenkiintoista tärppiä ruoasta. Tuhti tietopaketti on täynnä havainnollistavia kuvia ja tarkasti rajattuja yksityiskohtia. Kirja avaa lapselle aivan uudenlaisen kuvan ruoasta, sen kemiasta, vaikutuksista kehossa ja historiasta. Lukija saa myös varautua hauskoihin resepteihin ja kulinaarisiin yllätyksiin. Kirja herättää uteliaisuuden ja vastaa loputtomaan tiedonjanoon. Tämä opus koukuttaa myös aikuisen!
Suositun lasten tietokirjasarjan neljäs osa kertoo sata mielenkiintoista tärppiä ruoasta. Tuhti tietopaketti on täynnä havainnollistavia kuvia ja tarkasti rajattuja yksityiskohtia. Kirja avaa lapselle aivan uudenlaisen kuvan ruoasta, sen kemiasta, vaikutuksista kehossa ja historiasta. Lukija saa myös varautua hauskoihin resepteihin ja kulinaarisiin yllätyksiin. Kirja herättää uteliaisuuden ja vastaa loputtomaan tiedonjanoon. Tämä opus koukuttaa myös aikuisen!