Yksi, pyhä, yhteinen — Apostolinen usko muuttuvassa maailmassa - Piispa Matti Repo 60 vuotta

Karttunen, Tomi
Nimeke: Yksi, pyhä, yhteinen — Apostolinen usko muuttuvassa maailmassa - Piispa Matti Repo 60 vuotta
Tekijät: Karttunen, Tomi (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523540101
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,50 € (35,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 318
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Kristillinen usko
Kirjastoluokka: 20.2 Kristinusko. Teologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: piispat, teologit, teologia, luterilaisuus, kristinusko, jumalanpalvelus, ekumenia, evankelis-luterilainen kirkko
Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo tunnetaan paitsi musiikkimiehenä, ennen kaikkea oppineena ja sivistyneenä ihmisenä. Hän täytti 60 vuotta keväällä 2019. Revon onnittelukirjassa hänen ystävänsä ja työtoverinsa muistelevat piispan uraa ja kirjoittavat piispaa kiinnostavista teologisista teemoista. Koska kirkko on yksi, yhteyden vaaliminen lähellä ja kaukana kuuluu sen perusluonteeseen. Maailma tarvitsee sovinnon sanomaa ja rauhan rakentamista. Kirkon sydän on pyhässä messussa, ja monipuolinen jumalanpalveluselämä kantaa seurakunnan jäseniä myös arjessa. Kirkko on yhteinen. Suomen kirkko jakaa omastaan ja löytää uutta toisilta. Apostoleilta saatu evankeliumi on hyvä sanoma myös tässä ajassa.

Teoksen toimittaja Tomi Karttunen on Kirkkohallituksen teologian ja ekumenian johtava asiantuntija. Kirjoittajat ovat Matti Revon työtovereita ja ystäviä Tampereen hiippakunnasta, piispakunnasta ja kansainvälisistä yhteyksistä.


Katso myös näitä tuotteita