Virtahepo olohuoneessa

Hellsten, Tommy
Nimeke: Virtahepo olohuoneessa
Tekijät: Hellsten, Tommy (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522885753
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 11,00 € 7,70 € (7,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 12. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 219
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T14.8 Ihmissuhteiden psykologia
Kansalliskirjaston asiasanat: persoonallisuuden psykologia, psyykkinen kehitys, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, alkoholismi, aikuistuminen, itsetuntemus, itsetunto, kasvuympäristö, mielenterveyshäiriöt, tunne-elämän häiriöt, lapsuus, minäkuva, riippuvuus, läheisriippuvuus
Ladattava äänikirja, 2019
MP3
20,00 €

E-kirja, 2011
EPUB
17,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2014
Liepeelliset pehmeät kannet
14,00 €

Tommy Hellstenin menestysteoksen sanoma on ajankohtainen vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Elämättä jäänyt, vaikea lapsuus velkoo saataviaan aikuisiässä, mutta myös toipuminen lapsuuden haavoista ja niiden synnyttämästä läheisriippuvuudesta on mahdollista.

Ihminen pyrkii usein lääkitsemään haavojaan haitallisin keinoin. Hän ripustautuu väärällä tavoin muihin, pakenee työnarkomaniaan, päihteisiin tai ankaraan uskonnollisuuteen. Läheisriippuvuus voi silloin tulehduttaa koko perheen ja siirtyä uusien sukupolvien taakaksi.

Todellinen toipuminen on kuitenkin mahdollista: omaa elämäänsä voi muuttaa ja läheisriippuvuuden kierteen katkaista. Tärkeää on uskallus kohdata oma sisäinen lapsi, se joka uskoi olevansa paha, koska häntä kohdeltiin huonosti. Kuuntelemalla tätä lasta rehellisesti voi löytää avaimia uuteen, ehyempään elämään.

Tommy Hellsten kuvaa klassikkoteoksessaan läheisriippuvuuden oireita ja taustoja pitkän ammatillisen kokemuksensa pohjalta. Kirja on myös kertomus hänen omasta toipumisen tiestään.


Katso myös näitä tuotteita