Vapaa nainen törmää todellisuuteen — tutkimusmatkoja tosielämään

Järvinen, Katriina; Pietilä, Tuulikki
Nimeke: Vapaa nainen törmää todellisuuteen — tutkimusmatkoja tosielämään
Tekijät: Järvinen, Katriina (Kirjoittaja)
Pietilä, Tuulikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522473394
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Sarja: Paratiisi-pokkarit
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 242
Tuoteryhmät: Pokkarit
Kirjastoluokka: T32.3 Sukupuolten ja seksuaalisten ryhmien asema yhteiskunnassa
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tasa-arvo, naiset, naisen asema, sukupuoliroolit, identiteetti, naiseus, ihmissuhteet, rakkaus, parisuhde, avioliitto, avioero, yksinäisyys, seksuaalinen käyttäytyminen, äitiys, vanhemmuus, koulutus, ammatinvalinta, urakehitys, sukupuoli, sukupolvet, feminismi, miehen asema, miehet, kokemukset
Oi vapaus, oi kaikkivoipaisuus! Nykynaisista monet ovat kasvaneet maailmaan, jossa liki kaikki tuntui olevan mahdollista. Suunnannäyttäjänä vapauden kentillä toimi Anja Kaurasen Sonja O, joka otti oikeudekseen tehdä kaikkea sitä mikä miehillekin on sallittua: elää vapaana sosiaalisista ja seksuaalisista rajoitteista.

Mutta mitä sitten tapahtui? Kuinka kävi vapauden ja itsenäisyyden oletukseen kasvaneille naisille - löysivätkö he itsensä ja onnistuivat säilyttämään tuon niin tärkeänä pidetyn vapauden? Ovatko nuoruuden arvot yhä voimissaan, kun elämä on tuonut eteen vastuksia, rajoitteita ja pakottanut nuolemaan haavoja? Entä vapauden hinta - uskaltaako sitä edes kysyä?


Katso myös näitä tuotteita