Vapaa nainen törmää todellisuuteen — tutkimusmatkoja tosielämään

Järvinen, Katriina; Pietilä, Tuulikki
Nimeke: Vapaa nainen törmää todellisuuteen — tutkimusmatkoja tosielämään
Tekijät: Järvinen, Katriina (Kirjoittaja)
Pietilä, Tuulikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522471000
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,50 € 20,65 € (18,77 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 242
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: 32.3 Naisen ja miehen asema yhteiskunnassa
Kansalliskirjaston asiasanat: tasa-arvo, naiset, naisen asema, sukupuoliroolit, identiteetti, naiseus, ihmissuhteet, rakkaus, parisuhde, avioliitto, avioero, yksinäisyys, seksuaalinen käyttäytyminen, äitiys, vanhemmuus, koulutus, ammatinvalinta, urakehitys, sukupuoli, sukupolvet, feminismi, miehen asema, miehet, kokemukset
Pehmeäkantinen kirja, 2012

7,00 €

Oi vapaus, oi kaikkivoipaisuus! Nyt keski-iässä olevat naiset ovat kasvaneet maailmaan, jossa liki kaikki tuntui olevan mahdollista. Suunnannäyttäjänä vapauden kentillä toimi Anja Kaurasen Sonja O, joka otti oikeudekseen tehdä kaikkea sitä mikä miehillekin on sallittua: elää vapaana sosiaalisista ja seksuaalisista rajoitteista.

Mutta mitä sitten tapahtui? Kuinka kävi vapauden ja itsenäisyyden oletukseen kasvaneille naisille - löysivätkö he itsensä ja onnistuivat säilyttämään tuon niin tärkeänä pidetyn vapauden? Ovatko nuoruuden arvot yhä voimissaan, kun elämä on tuonut eteen vastuksia, rajoitteita ja pakottanut nuolemaan haavoja? Entä vapauden hinta - uskaltaako sitä edes kysyä?

Keskustelua herättävässä, tarkkanäköisessä kirjassa yhdistyvät tekijöiden omakohtainen ote, muiden nykynaisten mm. Tuula-Liina Variksen, Tiina Pystysen ja Umayya Abu-Hannan kertoma ja tutkimustieto.


Katso myös näitä tuotteita