Uskonnollinen ihminen — johdatus uskontopsykologiaan

Geels, Anton; Wiström, Owe; Takkula, Kai
Nimeke: Uskonnollinen ihminen — johdatus uskontopsykologiaan
Alkuteos: Den religiösa människan
Tekijät: Geels, Anton (Kirjoittaja)
Wiström, Owe (Kirjoittaja)
Takkula, Kai (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789516077348
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 53,89 € (48,99 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 473
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Kristillinen usko
Akateeminen kirjallisuus ja teologia
Uskonto ja filosofia
Kirjastoluokka: 20 YLEINEN USKONTOTIEDE
Kansalliskirjaston asiasanat: uskontopsykologia, uskonnollisuus, tiedonsosiologia, kognitiivinen uskontotiede, uskonnollinen käyttäytyminen, psykoanalyysi, uskonto, uskonnolliset kokemukset, uskonnolliset liikkeet, mystiikka, persoonallisuuden psykologia, sielunhoito, henkisyys, uskontotiede, tutkimusmenetelmät, tutkimus, Freud, Sigmund, Sundén, Hjalmar, Jung, C. G, Jeesus Kristus
Uskontopsykologian tehtävä on tutkia ihmisen uskonnollisia kokemuksia psykologian näkökulmasta. Se on yliopistojen oppiaine, joka on tällä hetkellä tärkeässä kehitysvaiheessa. Geelsin ja Wikströmin teos on uskontopsykologian perusteos ja klassikko, joka esittelee alan viimeisimmät tutkimussuuntaukset. TM Kai Takkula on laatinut teoksen suomennoksen ruotsinkielisestä vuonna 2006 painetusta uudistetusta laitoksesta.

FT Antoon Geels on Lundin yliopiston uskonnonhistorian ja uskontopsykologian professori. TT Owe Wikström Uppsalan yliopiston uskontopsykologian professori. Heidän apunaan ovat olleet uskontopsykologit TT Petra Junus ja TT Jan Hermansson. Wikströmin kirjoja Kirjapaja on kustantanut 7, mm. "Häikäisevä pimeys" (1995), "Salattu ihminen" (2000).


Katso myös näitä tuotteita