Usko, Toivo & Lempi — materiaali nuorisotyöhön

Pruuki, Heli
Nimeke: Usko, Toivo & Lempi — materiaali nuorisotyöhön
Tekijät: Pruuki, Heli (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789516277663
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 254
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
Kansalliskirjaston asiasanat: kirkon nuorisotyö, kerhotoiminta, kirkon kasvatustoiminta, kerhot, nuoret, henkisyys, uskonelämä, ympäristötietoisuus, kristillinen etiikka, ihmissuhteet
Upia kiinnostaa pyhän äärellä hiljentyminen ja hengellinen kasvu. Topi kampanjoi maailman muuttamiseksi ympäristö- ja ihmisystävällisemmäksi. Lennu pohtii ihmissuhteitaan ja pitää tunteista puhumisesta.

Usko, Toivo, Lempi on monipuolinen materiaalipaketti kokoontuvaan nuorisotyöhön. Sen 60 työskentelyssä käsitellään niin Jumala-suhteeseen liittyviä asioita kuin tässä maailmassa elämistä. Asioita lähestytään kirjan kolmen "nimikkonuoren" näkökulmista. Usko kokoaa kirkko-suomi -sanakirjaa, Toivo tuunaa ja Lempi treenaa ihmissuhdetaitojaan. Kaiken läpäisevänä on kuitenkin sen kokemuksen välittäminen, että hengellisyys on luonteva osa elämää. Jokaiseen työskentelykokonaisuuteen kuuluu myös Raamattu- ja hiljentymisosiot.

Työskentelyissä käytetään hyväksi kaikkia viittä aistia, tunteita ja kokemuksia. Nuoret saavat itse tehdä ja oivaltaa. Työskentelyjä on ollut kokoamassa 12 hengen työryhmä nuorisotyön ammattilaisia eri puolilta Suomea.


Katso myös näitä tuotteita