Urheilijat maineen poluilla — kiveen hakatut

Teronen, Arto; Vuolle, Jouko
Nimeke: Urheilijat maineen poluilla — kiveen hakatut
Tekijät: Teronen, Arto (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522472236
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,90 € (33,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 266
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
Kansalliskirjaston asiasanat: henkilökuvat, urheilijat, sankaruus, sankarit, olympiavoittajat, huippu-urheilu, menestyminen, epäonnistuminen, urheilu, historia, Suomi, Valkama, Jorma, Ask, Elis, Iso-Hollo, Volmari, Petersen, Robert, Mustonen, Sara, Niska, Algot, Savolainen, Heikki, Walden, Juuso, Koskela, Ilpo, Nurmi, Paavo, Halme, Tony, Linnosvuo, Pentti, Niku, Tapani, Partanen, Kaarlo, Jokinen, Jarmo, Himberg, Arvo A., Aaltonen, Arvo, Laurila, Kalevi, Saarela, Yrjö, Suvio, Sten
E-kirja, 2016
EPUB
14,90 €

Kirja kertoo maineikkaista suomalaisista urheilijoista ja ihmisistä maineen takana. Pelkkien kilpakenttien saavutusten perusteella ihmistä ei voi määritellä, jokaisen elämässä on paljon muutakin. Jokainen elämäntarina on erilainen ja jokainen ihminen mielenkiintoinen. Urheilu-uran jälkeen monen elämä on jatkunut muissa ympyröissä, esimerkiksi liikemiehenä tai kansanedustajana. Osa taas on tehnyt uraa vähemmän kunniallisilla aloilla. Mainetta on monenlaista.

Kirja on osa suosittua Kiveen hakatut -sarjaa, jossa käsitellään edesmenneitä suomalaisia urheilijoita ja urheilun taustavaikuttajia, ihmisiä jotka ovat teoillaan luoneet mainetta ja kunniaa kansakunnallemme. Kirjoittajat lähestyvät kohteitaan inhimillisesti ja kunnioittavasti kipeitäkään asioita väistämättä.


Katso myös näitä tuotteita