Työ ja henki — Avaimia henkiseen ja hengelliseen työhyvinvointiin

Kanerva, Marjaana; Tanska, Juha
Nimeke: Työ ja henki — Avaimia henkiseen ja hengelliseen työhyvinvointiin
Tekijät: Kanerva, Marjaana (Kirjoittaja)
Tanska, Juha (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789522882318
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,20 € (33,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työhyvinvointi, henkinen hyvinvointi, työyhteisöt, työpaikat, hengellisyys, spiritualiteetti, esihenkilötyö, johtaminen, seurakunnat, johtajuus, organisaatiokulttuuri, arvot, työelämä, kirkon työntekijät
Kokonaisvaltainen työhyvinvointi rakentuu monista osatekijöistä. Sen henkinen ja hengellinen ulottuvuus, työpaikkaspiritualiteetti, on jäänyt vähälle huomiolle. Työpaikkahengellisyys on yläkäsite, joka sisältää työntekijöiden ja esimiesten työhönsä, työtovereihinsa ja työnsä sisältöön liittämät tunteet, innostuksen, arvot ja päämäärät. Tästä nousevat monet työyhteisön toimivuuteen vaikuttavat tekijät kuten ilmapiiri, työn merkityksellisyyden kokeminen ja työn ilo. Teos on tarkoitettu erityisesti seurakuntien käyttöön, mutta siitä voivat ammentaa monet muut työyhteisöt ja niiden johtajat. Kirja on oiva koulutuksen väline, ja se hyödyttää jokaista työhyvinvoinnin parissa toimivaa.
Teol. maist. MARJAANA KANERVA toimii kouluttajana Agricola-opintokeskuksessa. Hänen tehtäväaluettaan ovat mm. spiritualiteetti, voimavaraistaminen ja työelämässä jaksaminen. Teol. toht. JUHA TANSKA on Haminan seurakunnan kirkkoherra. Teoksen muita kirjoittajia ovat alan asiantuntijat.


Katso myös näitä tuotteita