Sylisampo

Pulli, Elina; Pertamo, Karoliina
Nimeke: Sylisampo
Tekijät: Pulli, Elina (Kirjoittaja)
Pertamo, Karoliina (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522887177
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 14,00 € (12,73 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 14
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Katselukirjat
Kirjastoluokka: L85 SADUT. KUVAKIRJAT. SARJAKUVAT
Kujerrellen, kyykytellen
massumussukkaa pusutan.
Sylissäni kyllä kannan,
aarre ainoa ihana.

Vauva kokee kaikilla aisteillaan. Tutut äänet, tuoksut ja oman hoivaajan lempeä katse luovat vauvalle turvallisuuden tunnetta. Sylissä ollessaan vauva oppii luottamaan, että häntä kannatellaan rakastaen ja hyvää tarkoittaen. Ihon ja liikeaistimusten välityksellä vauva oppii tuntemaan oman kehonsa asennot.

Elina Pullin mainioiden, kalevalahenkisten lorujen ja toiminnallisten vinkkien innoittamana on hyvä viettää vauvaperheen yhteisiä hetkiä. Karoliina Pertamon värikylläiset kuvat ovat ihastuttavia ensikuvia vauvan katsottavaksi.

Elina Pulli on pienten lasten liikuntaan erikoistunut kasvatustieteiden maisteri, tietokirjailija, dekkaristi ja runoilija. Hän toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja lasten liikunnan kouluttajana. Pulli on tehnyt useita liikuntakirjoja varhaiskasvattajille, liikuntaan houkuttelevia pelejä ja lorukirjoja perheen pienimmille.

Karoliina Pertamo on palkittu kuvataiteilija ja kuvataideopettaja. Hän on opiskellut kuvataidetta Suomessa ja Ranskassa. Pertamo on tunnettu värikkäistä ja raikkaan moderneista kuvistaan. Hän on kuvittanut useita kuva- ja runokirjoja ja tehnyt mm. lehtikuvituksia.


Katso myös näitä tuotteita