Rohkeasti luterilainen — paimenkirje

Häkkinen, Seppo
Nimeke: Rohkeasti luterilainen — paimenkirje
Tekijät: Häkkinen, Seppo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522473646
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 3. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 28.71 Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Kansalliskirjaston asiasanat: luterilaisuus, kristinusko, raamatuntulkinta
Miten kohdata yhteiskunnan muutokset, miten toimia kiihkeärytmisen median tai opillisten ja eettisten kysymysten ristipaineessa? Miten uskon ja etiikan kysymyksistä eri tavoin ajattelevat mahtuvat samaan kirkkoon? Mikä on herätysliikkeiden tehtävä ja paikka tämän päivän kirkossa?

Näitä kysymyksiä pohtii yksittäinen kristitty yhtä hyvin kuin kirkon johtaja.

Rohkeasti luterilainen on piispa Seppo Häkkisen viesti Mikkelin hiippakunnalle ja samalla koko kirkolle. Paimenkirje antaa hengellistä ja teologista tukea rohkeaan kirkon jäsenyyteen. Sisällön kolmijako usko - toivo - rakkaus avaa näköalan tulevaisuuteen: kirkkoa tarvitaan, usko antaa elämänvoiman, toivo kantaa huomiseen.

Rohkeasti luterilainen on piispa Seppo Häkkisen viesti Mikkelin hiippakunnalle ja samalla koko kirkolle. Kirjassa hän selvittää näkemyksiään viime aikojen ajankohtaisista asioista. Yksi keskeisistä teemoista on kirkon jäsenyys. Peruskysymystä lähestytään monista eri näkökulmista: Mikä on herätysliikkeiden rooli tämän päivän kirkossa? Millaisia paineita media luo kirkolle? Miten eri tavoin ajattelevat voivat mahtua samaan kirkkoon? Piispa Häkkisen viesti on yhteyttä etsivä ja rohkaiseva: luterilaisen kirkon jäsenenä on hyvä olla, siitä voi olla ylpeä!


Katso myös näitä tuotteita