Ristin rakkaus — Matka Lutherista suomalaiseen seurakuntaelämään

Kopperi, Kari
Nimeke: Ristin rakkaus — Matka Lutherista suomalaiseen seurakuntaelämään
Tekijät: Kopperi, Kari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522882134
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Akateeminen kirjallisuus ja teologia
Uskonto ja filosofia
Kirjastoluokka: 23 DOGMATIIKKA. KRISTILLINEN ETIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: teologia, kristillinen etiikka, lähimmäisenrakkaus, seurakunnat, kirkon työntekijät, tehtävät, evankelis-luterilainen kirkko
Ristin rakkaus on ajankohtainen puheenvuoro uskosta, kirkosta ja seurakunnan toiminnasta. Kirja lähtee liikkeelle vahvalta pohjalta, Lutherin ajattelusta. Teoksen jälkimmäisellä puoliskolla painopiste siirtyy lähimmäisenrakkauden ja etiikan kysymysten kautta luterilaisen teologian soveltamiseen tämän päivän seurakunnissa. Matka Lutherista suomalaiseen seurakuntaelämään paljastaa, että Lutherin teologialla on nykyäänkin paljon annettavaa.

Kirkon koulutuskeskuksen johtaja, teologian tohtori, dosentti Kari Kopperi järvenpääläinen pappi, Luther-tutkija ja kirkollisen koulutuksen asiantuntija. Kopperi on työskennellyt muun muassa seurakuntapappina Vantaalla, tutkijana Helsingin yliopistossa, opettajana Diakonia-ammattikorkeakoulussa ja Helsingin hiippakunnan hiippakuntadekaanina. Hänellä on pitkä luottamushenkilökokemus Vantaan seurakuntayhtymässä. Kopperi on aiemmin julkaissut useita teoksia, jotka käsittelevät muun muassa Martti Lutherin teologiaa.


Katso myös näitä tuotteita