Rippikoulun pikkujättiläinen

Pruuki, Lassi
Nimeke: Rippikoulun pikkujättiläinen
Tekijät: Pruuki, Lassi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516277946
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € (33,64 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Rippikoulu- ja isostoiminta
Kirjastoluokka: 25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
YSO asiasanat: rippikoulu, historia, konfirmaatio, kristillinen kasvatus, uskontokasvatus, pedagogiikka, opetusmenetelmät
Miten suunnittelen rippikoulun? Miten saan nuoret oppimaan? Entä minkälainen on oppimisprosessi rippikoulussa ja opettajan tehtävä siinä?

Rippikoulun pikkujättiläinen on käytännönläheinen katsaus rippikoulun pedagogiikkaan ja didaktiikkaan. Se käsittelee oppimista rippikoulun kontekstissa alkaen siitä, mikä rippikoulu on ja mitä siellä pitäisi oppia, miten rippikoulu suunnitellaan, mitkä ovat sen tavoitteet. Lisäksi esitellään erilaisia oppimisteorioita sekä työtapoja, kuten puhumiseen, kirjoittamiseen, kuviin ja musiikkiin sekä toimintaan perustuvat työtavat. Käsittelyssä ovat myös vuorovaikutuksen merkitys sekä opetuksen ja oppimisen arviointi.

Rippikoulun pikkujättiläinen kuuluu jokaisen rippikoulussa opettavan perusvarustukseen. Uskonnonpedagogiikan professorina Helsingin yliopistossa toimiva Lassi Pruuki on oppimisen ja opettamisen asiantuntija ja muun muassa Löytöretki-rippikoulukirjasarjan tekijä.


Katso myös näitä tuotteita