Resilienssi — Muutosten kohtaamisen taito

Poijula, Soili
Nimeke: Resilienssi — Muutosten kohtaamisen taito
Tekijät: Poijula, Soili (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522882622
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € 23,03 € (20,94 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 3. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 266
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 14 PSYKOLOGIA
Kansalliskirjaston asiasanat: resilienssi, vaikeudet, haasteet (ongelmat), muutos, elämänmuutokset, selviytyminen, stressi, stressinhallinta, sietokyky, traumat, toipuminen, muutoksenhallinta, henkinen kasvu
Elämä ja arki yllättää meidät jatkuvasti. Pienet ja suuret muutokset ja vastoinkäymiset haastavat meitä ja mieltämme. Mitä parempi on resilienssin kykymme, sitä mielekkäämmin ja menestyksekkäämmin selviydymme ja palaudumme muutoksista. Resilienssi auttaa meitä joustamaan ja orientoitumaan muutoksissa uudelleen. Omaa resilienssiään voi onneksi kehittää kaikenikäisenä.

Maailmalla resilienssi kiinnostaa suuresti ja sitä hyödynnetään monilla elämänaloilla psykologiasta ja kasvatuksesta maanpuolustukseen. Tämä kirja on ensimmäinen suomalainen tietoteos aiheesta. Se esittelee havainnollisesti resilienssin rakentumista ja tarjoaa lukijalle keinoja oman resilienssin tunnistamiseen ja vahvistamiseen.

Soile Poijula on tehnyt Suomessa uraauurtavaa työtä traumatisoituneiden ja surevien auttamisen ja hoidon kehittäjänä. Hän on traumapsykologian ja -psykoterapian keskus Oy Synolon Ltd:n toimitusjohtaja.


Katso myös näitä tuotteita