Raamattuleikki

Ahtiainen, Anita; Haapsalo, Tiina
Nimeke: Raamattuleikki
Tekijät: Ahtiainen, Anita (Kirjoittaja)
Haapsalo, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522882707
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 183
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaiskasvatus
Kirjastoluokka: 25.2 Sakraaliteologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kristillinen kasvatus, leikkiminen, draamamenetelmät, leikit, uskontokasvatus, raamatunkertomukset, kirkkovuosi
Raamattuleikki on lapsilähtöinen kristillisen kasvatuksen menetelmä. Se muistuttaa aikuisten bibliodraamaa, mutta sen ytimessä ovat lapset ja heidän tarpeensa. Draamallisissa roolileikeissä lapset sukeltavat eri aistien avulla, tekemällä ja kokemalla Raamatun kertomuksiin ja tapahtumiin. Tavoitteena on Raamatun, ohjaajan ja lasten välinen vuoropuhelu, aito kohtaaminen. Kirjan monet käytännön vinkit ja työskentelyt on helppo muokata kullekin lapsiryhmälle sopivaksi. Teos on erinomainen apuväline ja tuki kaikille lapsen hengellisestä kasvusta kiinnostuneille.

Espoolainen draamapedagogi, lapsityönohjaaja TIINA HAAPSALO on Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kouluttaja. Hän on aiemmin tuottanut muun muassa virikevihon Molli - Hyvällä mielellä vai pahalla päällä (2013). Helsinkiläinen pastori ANITA AHTIAINEN on Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kouluttaja. Hän on aiemmin kirjoittanut kirjan Maja - Pyhäkoulunohjaajan peruskurssi (2011) sekä toimittanut kirjat Tytöt ja pojat ehtoollisella (2013) sekä Jyvemmälle messuun (2015).


Katso myös näitä tuotteita