Puhekuplia — lapsen puheen ja kielellisen tietoisuuden kehittäminen

Hakamo, Maija-Leena
Nimeke: Puhekuplia — lapsen puheen ja kielellisen tietoisuuden kehittäminen
Tekijät: Hakamo, Maija-Leena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516278806
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 39,50 € (35,91 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Hyvä lapsuus
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 92
Tuoteryhmät: Kasvatus ja opetus
Kirjastoluokka: 38.298 Kielten ja kirjallisuuden opetusoppi
Kansalliskirjaston asiasanat: puheopetus, kielen oppiminen, puhe, kielellinen vuorovaikutus, kielellinen kehitys, äänteet, äänenkäyttö, kielelliset häiriöt, äidinkieli
Lapsi puhua pulputtaa on käytännönläheinen tieto- ja harjoituspaketti, joka pureutuu lapsen puheen ja kielellisen tietoisuuden kehittymiseen. Teoria- ja tutkimustieto yhdistyy kirjassa runsaaseen valikoimaan leikkejä ja harjoituksia, jotka voi helposti ja vaivatta toteuttaa varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Kirjan tarkoituksena on tukea kasvattajia lasten kielellisten valmiuksien kehittämisessä ja tuoda kielelliseen harjoitteluun systemaattisuutta ja iloa. Tavoitteena on, että kielelliset leikit ja harjoitukset tulisivat luontevaksi osaksi varhaiskasvatuksen arkea.

Koulunkäynnin alkuvaiheessa on todettu äidinkielen taitojen valmiudessa suuria eroja. Siksi olisi tärkeää tukea kielen kehitystä systemaattisesti pienestä pitäen. Useimmat kirjan harjoitukset voi soveltaa eri-ikäisille lapsille pienin muutoksin. Kirjassa julkaistut kuvat kielellisen tietoisuuden harjoituksiin voi tulostaa Lasten Keskuksen verkkosivuilta.


Katso myös näitä tuotteita