Pöytä yhdelle — Yksinäisyydestä ja yksin olemisen taidosta

Honkasalo, Laura
Nimeke: Pöytä yhdelle — Yksinäisyydestä ja yksin olemisen taidosta
Tekijät: Honkasalo, Laura (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522885265
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 168
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 30.13 Sosiaalipsykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yksinäisyys, kokemukset, keski-ikäiset, nuoret aikuiset, henkinen hyvinvointi, sosiaaliset suhteet, yksineläjät, sinkut, eronneet
E-kirja, 2016
EPUB
12,90 €

Joku kavahtaa yksin olemista, toista se ravitsee ja virkistää. Yksi haikailee erakkomökin rauhaan, toinen päätyy tahtomattaan erakoksi kotiinsa. Pakon edessä kohdattu yksinäisyys voi tappaa. Joku kokee itsensä yksinäiseksi tutussakin seurassa.

Laura Honkasalo kirjoittaa teoksessaan omien kokemustensa ja havaintojensa kautta oivaltavasti yksinäisyydestä ja yksin olemisesta, niiden eriskummallisesta moni-ilmeisyydestä ja yksin olemisen jalona pidetystä taidosta.

Miten yksilön vapautta ja sosiaalista kyvykkyyttä arvostava aikamme suhtautuu yksinäisyyteen? Yksin eläviä on yhä enemmän, mutta onko sillä tekemistä yksinäisyyden kanssa? Onko yksinäisyydelläkin sukupuoli?

Jos yksinäisyyden voi valita, tuoko se silloin mielenrauhaa tai siivittääkö hengen lentoa? Entä yksin olemista välttelevät – ovatko he keskenkasvuisia hölmöjä vai vain kovin sosiaalisia luonteeltaan?


Katso myös näitä tuotteita