Piispanpolku 10 — Hengellisiä matkakertomuksia

Heinimäki, Jaakko
Nimeke: Piispanpolku 10 — Hengellisiä matkakertomuksia
Tekijät: Heinimäki, Jaakko (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789522883025
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Uskonto ja filosofia
Kirjastoluokka: 20.2 Kristinusko. Teologia
YSO asiasanat: piispat, evankelis-luterilainen kirkko, pappeus, kutsumus, uranvalinta, usko, kristinusko, hengellisyys, omaelämäkerrallisuus
”Muistan miettineeni, tulisiko minulla olla jokin muu usko kuin se jonka luin uskontunnustuksessa. Ei minulla ollut. Liityin yhteiseen uskoon niin kuin liityin seurakuntanuoriin ja olin osa porukasta. Usko ei ollut yksityisasia. Juuri se antoi vapauden ajatella ja tuntea, kysyä, epäillä ja ihmetellä.”

Näin kertoo nuoruudestaan arkkipiispa Kari Mäkinen. Tässä kirjassa Suomen evankelisluterilaisen kirkon piispat kirjoittavat kukin omasta hengellisestä tiestään: he kertovat ihmisistä, tapahtumista, paikoista, kirjoista ja taideteoksista, jotka ovat liittäneet heidät kristinuskon pitkään ketjuun ja tehneet heistä sellaisia ihmisiä, joiksi he ovat tulleet. Kirjoittajia yhdistää kristillinen usko ja piispan virka. Heidän polkunsa ovat erilaiset, ja he tulevat erilaisista hengellisistä perinteistä. Yhteistä on luottamus Jumalaan ja siihen, että elämällä on mieli ja merkitys.


Katso myös näitä tuotteita