Pienten suuria kysymyksiä

Gaudrat, Marie-Agnes; Poutanen, Kira
Nimeke: Pienten suuria kysymyksiä
Alkuteos: Les grandes questions des tout-petits
Tekijät: Gaudrat, Marie-Agnes (Toimittaja)
Poutanen, Kira (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789516075801
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 8,00 € 5,60 € (5,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 237
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Hengelliset lastenkirjat
Kirjastoluokka: L17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: kristinusko, kristillinen etiikka, raamatunkertomukset
- Mitä tähtien takana on? - Miksi hän saa kaiken ja minä en? - Miksei Jumala koskaan vastaa? Miksi, miksi, miksi? Lapset kyselevät jatkuvasti kaikenlaista. Syvällisten kysymysten pohdiskelu lasten kanssa voi tuntua vaikealta eikä kysymyksiin ole aina helppo vastata. Tämä kirja auttaa vanhempia ja kasvattajia käsittelemään hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla elämän suuria kysymyksiä. Vaikka lopullisia vastauksia on usein mahdotonta antaa, jo pelkkä puhuminen rauhoittaa. Lapsi saa aineksia tehdä itse omat valintansa ja muodostaa oman mielipiteensä.

Miksi, miksi, miksi? Lapset kyselevät jatkuvasti kaikenlaista. Syvällisten kysymysten pohdiskelu lasten kanssa voi tuntua vaikealta eikä kysymyksiin ole aina helppo vastata. Tämä kirja auttaa vanhempia ja kasvattajia käsittelemään hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla elämän suuria kysymyksiä. Vaikka lopullisia vastauksia on usein mahdotonta antaa, jo pelkkä puhuminen rauhoittaa. Lapsi saa aineksia tehdä itse omat valintansa ja muodostaa oman mielipiteensä.

Pienten suuria kysymyksiä sopii vanhemmille ja kasvattajille luettavaksi yhdessä lapsen kanssa 4-vuotiaasta alkaen. Kirjan lopussa on vanhempien osio, jossa vanhempia tuetaan kohtaamaan lasten vaikeatkin kysymykset.


Katso myös näitä tuotteita