Parempaa kohti — Voi hyvin sairaudesta huolimatta

Hallenberg, Helena
Nimeke: Parempaa kohti — Voi hyvin sairaudesta huolimatta
Tekijät: Hallenberg, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522888365
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 171
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 17 ETIIKKA. ELÄMÄNFILOSOFIA. ESTETIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänmuutokset, sairastuminen, sairaudet, oireet, hoito, parantuminen, tunteet, pelko, positiivisuus, hyväksyminen (psykologia), elämänhallinta, henkinen hyvinvointi
Terveyden menetys on aina kriisi. Paraneminen voi kestää pitkään, ja joskus sairaudesta tulee pysyvä kumppani. Suhde itseen, lähiympäristöön ja elämään voi sairauden myötä muuttua paljon.

Vaikka sairaus muuttaa paljon, oma suhtautumisemme vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka sairastamme ja miten kohtaamme sairastumisen aiheuttamat muutokset.

Helena Hallenbergin teos auttaa tarkastelemaan omaa suhtautumista sairastumiseen, sairauteen ja sen vaikutuksiin. Teos johdattaa kehon ja mielen monisyiseen suhteeseen ja tarjoaa välineitä itseymmärrykseen, omien käsitysten tunnistamiseen ja elämänlaadun parantamiseen.

Kun maltamme pysähtyä tunteidemme äärelle, sairauden kokemus voi vaikeudestaan huolimatta syventää ymmärrystämme elämästä ja itsestämme merkittävästi.

Helena Hallenberg on filosofian tohtori, kiinalaisen terveydenhoidon terapeutti ja tietokirjailija. Hän on julkaissut useita teoksia kiinalaisesta terveydenhoidosta ja islamilaisesta kulttuurista.


Katso myös näitä tuotteita