Olen ammatiltani lähihoitaja

Nimeke: Olen ammatiltani lähihoitaja
Tuotetunnus: 9789516076877
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,10 € (27,36 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 191
Tuoteryhmät: Oppikirjat ja -materiaalit
Sosiaali- ja terveysala
Kirjastoluokka: K59.21 Hoitotiede. Hoitotyö. Hoitohenkilökunta
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Kansalliskirjaston asiasanat: lähihoitajat, työn sisältö, osaaminen, ammattitaito, terveydenhuoltoala, sosiaaliala, koulutus, opiskelu, tutkinnot, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, hoitotyö, hoivatyö
Tämä kirja on sekä SuPer-liiton 60-vuotisjuhlakirja että kunnian osoitus lähihoitajille, jotka ovat vajaassa kahdessa vuosikymmenessä kasvaneet uudenlaisen osaamisen ammattilaisiksi. Kirjassa luodaan katsaus lähihoitajakoulutuksen kehitykseen vuodesta 1992 tähän päivään.

Kirja sisältää koulutuksen kehitysvaiheiden kuvauksen lisäksi eri opetus suunnitelmien mukaan valmistuneiden lähihoitajien pienoiselämä kertoja sekä runoja, joissa lukija voi aistia hoito- ja hoivatyön herättämiä tunteita. Kirjan lopussa peruspalveluministeri Paula Risikko käyttää puheenvuoron, jossa hän pohtii lähihoitajuuden tulevaisuudennäkymiä.

Kirja sopii tietolähteeksi sekä työelämässä oleville lähihoitajille että kaikille lähihoitajan työstä kiinnostuneille. Kirja soveltuu myös lähihoitajakoulutuksen yhteisten ammatillisten opintojen oppikirjaksi.


Katso myös näitä tuotteita