Nuorten sielunhoidon käsikirja

Pruuki, Heli
Nimeke: Nuorten sielunhoidon käsikirja
Tekijät: Pruuki, Heli (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789516277199
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,00 € (34,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 307
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 25.4 Sielunhoito
YSO asiasanat: nuoret, ahdistus, itsetunto, perheet, ihmissuhteet, seksuaalisuus, itsetuho, väkivalta, päihteet, käyttäytyminen, mielenterveysongelmat, läheiset, sairastuminen, kuolema, rippikoulu, sielunhoito, vuorovaikutus, dialogisuus, verkkojuttelu
Nuoret tarvitsevat tukea ja kuuntelijaa. Seurakunnan ei tarvitse tarjota vain toimintaa vaan myös paikan olla, etsiä, kysyä. Miten kohdata nuori huolineen ja elämänkysymyksineen - niin seurakunnan tiloissa kuin vaikka verkossa?

Nuorten sielunhoidon käsikirja on monipuolinen opas nuoren kuuntelemiseen. Sen tarkoituksena on auttaa nuorisotyön ammattilaisia tuntemaan sielunhoitotyön perusteita, ymmärtämään erilaisia nuoren elämässä mahdollisesti vaikeita asioita ja tietämään, milloin ja miten auttaa nuorta hakemaan ulkopuolista apua.

Kirjan kirjoittajat ovat alojensa ammattilaisia, jotka käsittelevät artikkeleissaan niin nuorten kysymyksiä itsetunnosta seurusteluun ja päihteistä masennukseen kuin sielunhoidon perusteita. Kirjassa käsitellään myös muun muassa nettiauttamista sekä vaitiolovelvollisuutta.


Katso myös näitä tuotteita