Muutakin kuin numeroita — Vanhenemisen taidosta

Junkkari, Kaija; Junkkari, Lari
Nimeke: Muutakin kuin numeroita — Vanhenemisen taidosta
Tekijät: Junkkari, Kaija (Kirjoittaja)
Junkkari, Lari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522887436
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 169
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: vanheneminen, ikääntyminen, elämänlaatu, persoonallisuus, itsensä toteuttaminen, ihmissuhteet
E-kirja, 2017
EPUB
11,90 €

Jonnekin 60. ikävuoden ympärille sijoittuvat vuodet, jolloin oma vanheneminen nousee uudella tavoin mieleen, vaikka itseään ei osakaan mieltää vielä vanhaksi. Ne ovat monelle muutoksen aikaa, jolloin oman elämän kokemuksia ja valintoja arvioidaan uudelleen.

Kaija Maria ja Lari Junkkarin teos on ajatuksia herättävä, elämänmakuinen matka noihin muutoksen vuosiin. Vanheta voi monella tavalla, mutta joka väittää, että ikä on vain numeroita, on väärässä. Jotakin tärkeää jää silloin oivaltamatta, sillä ymmärrys elämän rajallisuudesta ja rikkaudesta kutsuu meitä tarkastelemaan menneisyyttämme ja elämämme suuntaa nyt ja tulevaisuudessa.

Elämänpolkumme, pelkomme ja toiveemme, mutta myös ympäröivän kulttuurin käsitykset ja sukupolvemme kokemukset vaikuttavat siihen, kuinka kohtaamme oman vanhenemisemme.

Kaija Maria ja Lari Junkkari ovat tunnettuja kouluttajia, luennoitsijoita ja kirjailijoita. He ovat työskennelleet terapian ja työnohjauksen alueilla. He ovat kirjoittaneet yhdessä ja erikseen useita suosittuja teoksia mm. elämänkaareen ja ihmissuhteisiin liittyvistä kysymyksistä.


Katso myös näitä tuotteita