Mummon satukirja

Juvonen, Riikka
Nimeke: Mummon satukirja
Tekijät: Juvonen, Riikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516076143
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 79
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L85.12 Suomenkieliset sadut
Pikkuprinsessasta tulee uteliaaksi, kun hän kuulee kotilinnansa puistossa lintujen juttelevan seikkailuistaan maailmalla. Elämänmeno kotilinnassa on tylsää, isällä ja äidillä on hallitsemiskiireensä eikä hovineidoista ole leikkikavereiksi. Prinsessa päättää lähteä katsomaan maailman ihmeitä. Vaan kuinka sattuukaan; linnan portinvartijamummo tarjoaa maailmalle aikovalle prinsessalle läksiäisherkuksi kaakaon ja kertoo samalla nahkaselkäisestä kirjastaan sadun kiehtovasta kaukaisesta maasta ja sen asukkaista. Sadun päätyttyä on jo ilta, ja prinsessa päättää siirtää karkuretkensä huomiseen.

Seuraavanakin päivänä mummo lukee prinsessalle sadun, ja sitä seuraavana päivänä. Ja niin siinä käy, että lopulta prinsessa huomaa kiertäneensä satujen matkassa melkein koko maailmaan. Mitä kaikkea hän onkaan saanut kokea! Mummon satukirja vei hänet maailmalle paremmin kuin onnistuneinkaan karkuretki.

Riikka Juvonen on helsinkiläinen kirjailija, kuvittaja ja taidemaalari. Juvosen monipuolinen tuotanto sisältää teoksia sekä lapsille että aikuisille.


Katso myös näitä tuotteita