Mikä ikä? — 10-14-vuotiaat seurakuntalaisina

Hakkarainen, Kaarina; Vappula, Katri
Nimeke: Mikä ikä? — 10-14-vuotiaat seurakuntalaisina
Tekijät: Hakkarainen, Kaarina (Kirjoittaja)
Vappula, Katri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522882714
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
Kansalliskirjaston asiasanat: kirkon nuorisotyö, varhaisnuoret, murrosikäiset, varhaisnuorisotyö, kirkon kasvatustoiminta, kerhotoiminta, vertaistoiminta, leirit, seurakunnat, koulu, yhteistyö
Seurakunnan toiminnassa 10–14-vuotiaat ovat usein väliinputoajia. Lapsi- ja varhaisnuorisotyön kautta tavoitetaan paremmin nuorempia ikäluokkia, nuorisotyö taas keskittyy rippikoulun jälkeiseen aikaan. Mutta millaista väkeä oikeastaan ovat nykyajan 10–14-vuotiaat? Mitä heille kuuluu? Minkälaiset asiat kiinnostavat heitä, mihin he käyttävät aikaansa? Entä millaista toimintaa seurakuntien kannattaa järjestää, jos heidät halutaan mukaan? Mitä muissa seurakunnissa on jo tehty? Näihin ja moniin muihin ajankohtaisiin kysymyksiin vastaa Mikä ikä?
Kirja julkaistaan yhteistyössä PTK – poikien ja tyttöjen keskuksen ja Kirkkohallituksen kanssa.

KAARINA HAKKARAINEN on helsinkiläinen varhaisnuorisotyöntekijä ja kirjailija. Hän on kirjoittanut muun muassa teokset Matkalla kirkkovuoteen (2014), Kiitos lahjoistasi. Seurakuntalaisen rukouskirja (2013), Seurakunta ja koulu (2012), Helmeilyä (2009). Helsinkiläinen KATRI VAPPULA on pappi ja työskentelee Kirkkohallituksessa varhaisnuorisotyön asiantuntijana.


Katso myös näitä tuotteita