Luontokirkkovuosi — hartauksia luonnossa ja luonnosta

Nurmi, Suvielise; Pihkala, Panu
Nimeke: Luontokirkkovuosi — hartauksia luonnossa ja luonnosta
Tekijät: Nurmi, Suvielise (Toimittaja)
Pihkala, Panu (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789516279988
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,00 € (13,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 324
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 24.1 Hartaus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirkkovuosi, luonto, luontosuhde, vuodenajat, jumalanpalvelus, hartaustilaisuudet, saarnat
Luomakunnan sunnuntai on löytänyt paikkansa kirkkovuoden osana, mutta voisiko luontoa muistaa ja hyödyntää jumalan palveluselämässä myös muuten? Kyllä voisi ja myös kannattaisi, uskovat Luontokirkkovuosi-kirjan tekijät. Eihän ole sattumaa, että kirkkovuoden suuret juhlat linkittyvät luontevasti vuodenkiertoon: maailman valo syntyy vuoden pimeimpään aikaan ja ylösnousemusta juhlitaan keväällä. Luonto, kirkko ja vuodenkierto kuuluvat yhteen.

Luontokirkkovuosi tarjoaa uusia näkökulmia ja virikkeitä luonnon ja kirkon hartauselämän yhdistämiseen - kaikkina vuodenaikoina. Kirjassa on ideoita ja ajatuksia niin siihen, miten jumalanpalvelus tai muu hartaushetki viedään luontoon kuin siihen, miten luonto voidaan tuoda kirkkotilaan. Kyse ei ole vain poikkeuksista tai erikoispyhistä, vaan ihmisen näkemisestä osana Jumalan luoman luonnon kokonaisuutta. Kirja on jaettu neljään vuodenaikaan, joiden kunkin kohdalla paneudutaan ajankohtaan sopiviin teemoihin. Mukana on paljon heti käyttöön otettavia teksti- ja lauluvinkkejä, saarnajuuria ja toiminnallisia virikkeitä sekä esimerkinomaisesti toteutuskokonaisuuksia.


Katso myös näitä tuotteita