Luonto ja Raamattu — kristillisen ympäristökasvatuksen juurilla

Pihkala, Panu; Erharuyi, Idia
Nimeke: Luonto ja Raamattu — kristillisen ympäristökasvatuksen juurilla
Tekijät: Pihkala, Panu (Kirjoittaja)
Erharuyi, Idia (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789516278318
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 95
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
Kansalliskirjaston asiasanat: kristinusko, luonto, kristillisyys, ympäristökasvatus, luontosuhde, ympäristönsuojelu, kreationismi, eskatologia, Luomi, Jorma, elämän synty, kristillinen etiikka
Tämä kirja sukeltaa kristillisen ympäristökasvatuksen ytimeen Raamattu oppaanaan. Se etenee Raamatun ja samalla maailmanhistorian vaiheiden mukaan. Luomisen alkuräjähdyksestä päädytään lopun ajan pohdintoihin.

Mikä on luomiskertomuksen kanta kasvissyöntiin? Mikä oli profeettojen sanoma oikeudenmukaisuudesta? Mistä löytyvät virvoittavat vedet ja elämän leipä? Mihin voimme vaikuttaa ja minkä jättää Jumalan käsiin? Kuulemmeko, kun luomakunta huokaa?

Panu Pihkalan pohtiva teksti herättää uusia ja odottamattomiakin näkökulmia luonnon ja kristinuskon suhteeseen. Mukana on myös tehtäviä yksin tai ryhmän kanssa toteutettaviksi. Nuoren Idia Erharuyin upeat kuvat johdattavat aiheisiin.

Kirja sopii erilaisissa nuorten ja nuorten aikuisten ryhmissä käsiteltäväksi, mutta myös jokaiselle seurakunnan työntekijälle oman työn tueksi.


Katso myös näitä tuotteita