Kuono kohti koulua

Korolainen, Tuula; Nygård, Marjo
Nimeke: Kuono kohti koulua
Tekijät: Korolainen, Tuula (Kirjoittaja)
Nygård, Marjo (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789516278530
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € 17,50 € (15,91 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 36
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Harakka Hii on kuuluttanut metsään hiirien kesäkoulun alkamisesta, ja ensimmäisenä aamuna pikkuhiiret lähtevät opintielle viikset jännityksestä väristen. Oppiikohan koulussa lukemaan, kuten Timotei toivoo, tai virkkaamaan kaulaliinan niin kuin Silmu haaveilee? Rentukkaa kiinnostavat uudet kaverit ja uusi opettaja, mutta Ratamosta koko koulu on turhaa, sillä se aikoo huippu-urheilijaksi.

Kumma kyllä päivä jännittää myös opettaja Minttua, joka on juuri valmistunut Hiiriakatemian opettajakoulusta. Pöydällä ovat pinossa keskeiset kasvatusoppaat kuten Hellä kuri ja Tunnista huippuhiiri, mutta nyt ei niistäkään ole apua. Kun lapset saapuvat kouluun, ei opettajasta näy hännänpäätäkään - tai ehkä juuri ja juuri sen nipukka...

Hiukan kompastellen koulupäivä kuitenkin käynnistyy, ja hiirilapset tutustuvat luokkatovereihinsa, kotihiiri Sokerimuroon ja myyrä Lapio Kontiaiseen. Jotain ehditään myös oppia, esim. se ettei toisten nimille naureta tai että outo eväs voi maistua hyvältä. Ja päivän päätyttyä Minttukin tuntee jo itsensä opettajaksi eikä tarvitse harakan tarjoamaa nauruterapiaa.


Katso myös näitä tuotteita