Kuokkavieraita — Diabetes, allergia ja meidän perhe

Siljamäki, Tuija
Nimeke: Kuokkavieraita — Diabetes, allergia ja meidän perhe
Tekijät: Siljamäki, Tuija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523541689
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 231
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 59.533 Sisäeritysrauhaset. Aineenvaihduntataudit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänmuutokset, perheet, sairastuminen, lapset (perheenjäsenet), allergia, diabetes, hoito, vanhemmuus, äitiys, sisaruus, ihmissuhteet
E-kirja, 2020
EPUB
21,90 €

Kaksi tervettä lasta, kukoistava parisuhde ja koti, jossa vietetään harmonista perhe-elämää. Sitten tulevat kuokkavieraat.

Lapsi saa riesakseen vaikeat allergiat. Juuri kun ollaan pääsemässä takaisin tasapainoon, hänelle puhkeaa tyypin 1 diabetes. Miten käy perheen, kun kotona jonkun pitäisikin osata olla allergiakokki ja sijaishaima? Jaksaako äiti? Paukahtaako parisuhde? Mitä sanoa isosiskolle, joka pelkää veljen kuolevan?

Tuija Siljamäen omakohtainen teos luotaa sairastuneen lapsen vanhemman tuntoja avoimesti ja elämänmakuisesti. Tarina tarjoaa samaistumispintaa ja konkreettisia tietoja ja neuvoja samantyyppisessä tilanteessa oleville.

Tuija Siljamäki on terveys- ja sosiaaliaiheisiin erikoistunut toimittaja (FM), joka kirjoittaa kymmeniin aikakaus- ja järjestölehtiin. Jyväskylässä asuva Siljamäki kirjoittaa Rupista rakkautta -kolumneja Allergia-, Iho- ja Astmalehteen ja samannimistä blogia Lapsen maailmaan.Katso myös näitä tuotteita