Kirkon ihmeellisimmät tarinat — Parhaat jutut kristinuskon jokaiselta vuosisadalta

Hietala, Eero; Rusama, Heikki
Nimeke: Kirkon ihmeellisimmät tarinat — Parhaat jutut kristinuskon jokaiselta vuosisadalta
Tekijät: Hietala, Eero (Kirjoittaja)
Rusama, Heikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523544598
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.10.2021
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kulttuuri, historia, taide
Uskonto ja filosofia
Kristillinen usko
Kirjastoluokka: 28 KRISTILLISET KIRKOT JA YHTEISÖT. KIRKKOHISTORIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kristinusko, uskontohistoria, kirkkohistoria, kirkkoisät, pyhimykset ja pyhät, varhaiskristillisyys, roomalaiskatolinen kirkko, ortodoksinen kirkko, luterilaiset kirkot, historia
Äänikirja, 2022
MP3
19,90 €

Kirkon ihmeellisimmät tarinat vie kiehtovalle matkalle kirkon 2000-vuotiseen historiaan. Kirkon tarinaa keritään auki 20 henkilön kautta, joista kukin eli eri vuosisadalla ja jätti pysyvän merkin historiaan. Tomera eläkeläistäti Helena kaivoi esiin Jeesuksen haudan, paavi Urbanus puhui Euroopan ristiretkille ja Martti Lutherin joutuminen ukkosmyrskyyn on vaikuttanut nyky-Suomeen saakka.

Eero Hietala ja Heikki Rusama puhaltavat eloon tarinoita, joihin on vuosien saatossa sekoittunut faktaa ja legendaa. He heittäytyvät lukijan kanssa löytöretkelle, jota värittää aito ihmettely. Käy ilmi, että kirkko ei ole koskaan elänyt parasta aikaansa, mutta sen keskiössä ovat aina olleet tavalliset ihmiset, jotka tekevät ihmeellisiä asioita.

Kirkon ihmellisimmät tarinat perustuu samannimiseen suosittuun podcastiin. Se sai alkunsa, kun pitkäaikaiset ystävät Eero ja Heikki huomasivat usein kertovansa toisilleen kristinuskon historiaan liittyviä tarinoita, koska ne olivat niin kiehtovia ja hauskoja.

Eero Hietala johtaa TV-tuotantoyhtiö Aito Mediaa ja Heikki Rusama opetusteknologiayritys Freeediä. He ovat molemmat työskennelleet myös monipuolisesti journalisteina.


Katso myös näitä tuotteita