Kaikki kotona — Kun korona mullisti maailmamme

Halme-Tuomisaari, Miia
Nimeke: Kaikki kotona — Kun korona mullisti maailmamme
Tekijät: Halme-Tuomisaari, Miia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543157
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 138
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta, ympäristö
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: COVID-19, koronavirukset, pandemiat, poikkeusolot, arki, eristys (eristäminen muista), sosiaaliset vaikutukset, yhteiskunnalliset vaikutukset
E-kirja, 2020
EPUB
18,90 €

Koronapandemian myötä tuntematon ja epävarma vyöryivät elämäämme. Tuttu arki katkesi, ja tuntui, että kaikki on poikkeuksellista. Käynti lähikaupassakin oli yhtäkkiä vaarallista.

Korona on ollut pakkopysähdys, mutta poikkeusjaksona se on tarjonnut myös peilin sille, mitä pidämme elämässämme normaalina. Mitä korona-aika kertoo meille itsestämme, maailmasta tai käsityksistämme hyvästä, mielekkäästä elämästä? Voiko arki joskus jatkua kuin mitään ei olisi tapahtunut? Onko sen syytäkään jatkua kuin mitään ei olisi tapahtunut?

Antropologi Miia Halme-Tuomisaaren Kaikki kotona on tarkkanäköisen tutkijan, havainnoijan ja kanssakokijan teos elämästämme maailmassa, jota korona järisytti.

Miia Halme-Tuomisaari on Lundin yliopiston ihmisoikeustutkimuksen lehtori sekä sosiaali- ja kulttuuriantropologian ja kansainvälisen oikeuden dosentti.


Katso myös näitä tuotteita