Ihmisen lähellä — hengellisyys hoitotyössä

Aalto, Kirsti; Gothoni, Raili; Tavaila, Yrjö
Nimeke: Ihmisen lähellä — hengellisyys hoitotyössä
Tekijät: Aalto, Kirsti (Toimittaja)
Gothoni, Raili (Toimittaja)
Tavaila, Yrjö (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789516079144
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,20 € (23,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 199
Tuoteryhmät: Oppikirjat ja -materiaalit
Sosiaali- ja terveysala
Kirjastoluokka: K25.4 Sielunhoito
Koulutusaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hengellisyys, uskonnollisuus, hoitotyö, hoivatyö, sairaudet, kriisit, sielunhoito, sairaalasielunhoito, potilaat, lapset (ikäryhmät), avohoito, psyykkisesti sairaat, muistisairaudet, dementia, suuronnettomuudet, uhrit, omaiset, kuolema, suru, kulttuurierot, uskonto ja uskonnot, työhyvinvointi, terveydenhuoltohenkilöstö
Sairaudet ja kriisit saavat pohtimaan elämän perimmäisiä kysymyksiä. Näistä on tärkeä saada keskustella. Ihmisen lähellä - Hengellisyys hoitotyössä auttaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia tunnistamaan potilaiden tai asiakkaiden hengellisiä tarpeita. Näkökulma on evankelis-luterilaisen kirkon, mutta kirjassa korostuu erilaisten arvomaailmojen ja elämänkatsomusten kunnioittaminen.

Ihmisen lähellä - Hengellisyys hoitotyössä käsittelee muun muassa sielunhoidon välineitä, hengellistä tukea avohoidossa, muistisairaan ja dementoituneen sielunhoitoa sekä eri uskontojen ja kulttuurien haastetta hoitotyössä. Kirjan ovat toimittaneet sairaalasielunhoidon johtaja Kirsti Aalti ja yliopettaja, teologian tohtori Raili Gothoni. Kirjan kirjoittajat ovat sairaanhoitajia, sairaalateologeja sekä sosiaali ja terveysalan opettajia.


Katso myös näitä tuotteita