Hiljennytään yhdessä

Kanerva, Marjaana; Vehviläinen, Ulla
Nimeke: Hiljennytään yhdessä
Tekijät: Kanerva, Marjaana (Kirjoittaja)
Vehviläinen, Ulla (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789516077461
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 18,27 € (16,61 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 64
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Lapsityö
Kirjastoluokka: L24.11 Rukous. Hartaudenharjoitus
Kansalliskirjaston asiasanat: hiljaisuus, rukous, hartauskirjat
Kiireinen elämänrytmi, monet harrastukset ja kaikkinainen touhotus voi olla väsyttävää niin lapselle kuin aikuiselle. Hiljentyminen ja rauhoittuminen ovat arvokkaita taitoja, joita kannattaa vaalia myös lapsen elämässä. Tässä kirjassa opetellaan rauhassa olemista eri tavoin: lapsen kanssa voi rukoilla, kuunnella hiljaisuutta, katsella luontoa ja keskittyä varsinkin kristillisten juhlien syvimpään sanomaan. Ulla Vehviläisen herkkä kuvitus värittää kerrontaa.

Marjaana Kanerva on helsinkiläinen teologi, joka työskentelee Kirkkopalveluissa koulutuspäällikkönä. Hän pohtii arjen kristillisyyden kysymyksiä erilaisissa Raamattua, uskonelämää, rukousta ja hiljaisuutta käsittelevissä oppimateriaaleissa, artikkeleissa ja kirjoissa. Kanerva on julkaissut aiemmin muun muassa teokset Arjen hiljainen hetki (yhdessä Pertti Revon kanssa), Hiljaisuuden siiville (yhdessä Lauri Maaralan kanssa) sekä Aika virtaa, Sana kantaa - matkaeväs vuoden taipaleelle.

Ulla Vehviläinen on vihtiläinen kuvittaja ja mainonnan suunnittelija. Vehviläisen herkät akvarellit tunnetaan postikorteista ja hänen omista näyttelyistään. Lapsityö on lähellä Vehviläisen sydäntä.


Katso myös näitä tuotteita