Draamattu

Itkonen, Marko; Johansson, Eeva; Nurmi, Suvielise; Salminen, Teemu
Nimeke: Draamattu
Tekijät: Itkonen, Marko (Kirjoittaja)
Johansson, Eeva (Kirjoittaja)
Nurmi, Suvielise (Kirjoittaja)
Salminen, Teemu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522880703
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,50 € (22,27 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 94
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: 38.2 Opetusoppi
Kansalliskirjaston asiasanat: draamamenetelmät, toiminnalliset menetelmät, kristillinen kasvatus, lapset, raamatunkertomukset, näytelmät, uskonnonpedagogiikka, kirkon kasvatustoiminta, Raamattu
Miltähän Joosefista tuntui kaivon pohjalla? Miten laupias samarialainen pärjäsi koulussa? Entä taipuuko Elian elämä elokuvaksi?

Draamattu on uudenlainen, draamaa hyödyntävä menetelmä Raamatun tekstien käsittelyyn. Menetelmässä hyödynnetään Raamatun omaa draamallisuutta ja lähestytään toiminnallisesti oman elämän kysymyksiä Raamatun tapahtumien ja henkilökuvien avulla.

Tämä kirja perehdyttää menetelmään esittelemällä erilaisia draamallisia lähestymistapoja Raamattuun. Mukana on kertomusten muokkaamista kohtauksiksi, kohtauksien muokkaamista esityksiksi, tunteiden käsittelyä ja roolihahmojen rakentamista. Teemojen käsittelyn pohjana on valmiita työskentelyjä tutuista raamatunkertomuksista.

Draamattu on suunnattu erityisesti varhaisnuorten ja nuorten ryhmille. Sen avulla voi rakentaa niin kokonaisen leirin kuin koulun oppitunnin tai hartaushetken.


Katso myös näitä tuotteita