Armon horisontit — Huomisen luterilaisuus

Inkala, Anna-Kaisa; Komulainen Jyri
Nimeke: Armon horisontit — Huomisen luterilaisuus
Tekijät: Inkala, Anna-Kaisa (Toimittaja)
Komulainen Jyri (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789522883056
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Kristillinen usko
Uskonto ja filosofia
Kirjastoluokka: 20.2 Kristinusko. Teologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: evankelis-luterilainen kirkko, yhteiskunta, luterilaisuus, teologia, perinne, tulevaisuus, karismaattiset liikkeet, uskontososiologia, kirkkohistoria, uskontohistoria
Armon horisontit kutsuu arvioimaan ja arvostamaan luterilaista perinnettä. Jotta voisi tietää, minne kannattaa mennä, on tärkeää tietää, mistä on tullut. Kirjassa luodaan historiallinen katsaus luterilaisuuden teologiaan ja yhteiskunnallisiin vaikutuksiin. Sen jälkeen teoksessa tarkastellaan ennakkoluulottomasti sitä, millainen rooli luterilaisuudella on – vai onko mitään – nykypäivän kysymysten edessä. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. kulutusyhteiskunta, ympäristöongelmat, sosiaalinen media, karismaattisuus ja uskontojen kohtaaminen. Nämä kysymykset eivät olleet reformaattoreiden kysymyksiä – mutta meidän kysymyksiämme ne ovat.

Kirjan ovat toimittaneet teol. toht. Anna-Kaisa Inkala ja dos. Jyri Komulainen. Kirjoittajia ovat Jari Jolkkonen, Kari Immonen, Patrik Hagman, Panu Pihkala, Mika Vähäkangas, Kirsi Stjerna, Jyri Komulainen, Meri-Anna Hintsala ja Serafim Seppälä.


Katso myös näitä tuotteita