Äiti aallokossa — Kun vauvan mukana tulikin masennus

Honkavaara, Leena; Majamaa, Maiju; Raimoranta, Tuulianna
Nimeke: Äiti aallokossa — Kun vauvan mukana tulikin masennus
Tekijät: Honkavaara, Leena (Kirjoittaja)
Majamaa, Maiju (Kirjoittaja)
Raimoranta, Tuulianna (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789522888389
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 59.563 Mielenterveys. Tunne-elämän häiriöt
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: äitiys, äidit, masennus, synnytysmasennus, lapsivuodepsykoosi, raskaus, abortti, isät, isyys, elämänmuutokset, sopeutuminen
Äänikirja, 2021
MP3
17,90 €

Raskausaika, synnytys ja elämä vastasyntyneen kanssa myllertävät äidin mieltä. Elämä tulokkaan kanssa saattaa olla aivan erilaista kuin on ennalta odotettu. Kaikki äidit eivät saa kokea iloa lapsestaan, vaan mielen voi vallata ahdistus ja masennus. Joskus tuore äiti voi joutua jopa lapsivuodepsykoosiin. Äidin sairastuminen on vaikea tilanne myös muulle perheelle ja läheisille.

Äiti aallokossa kertoo raskausajan ja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta sekä lapsivuodepsykoosista. Kokemukselliset kertomukset antavat kuvan masennukseen ja psykoosiin liittyvistä tunnoista ja tarjoavat vertaistukea. Teoksessa on lisäksi tietoa siitä, mistä ja miten hakea apua. Se sopii myös tietolähteeksi läheisille.

Leena Honkavaara (fil. maist.) on Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:n vapaaehtoistyön ja viestinnän koordinaattori sekä yläkouluikäisen nuoren äiti. Maiju Majamaa on toimittaja, Äimä-aktiivi ja taaperoikäisen lapsen äiti. Tuulianna Raimoranta (fil. maist.) on toimihenkilö, Äimä-aktiivi ja kahden koululaisen äiti.


Katso myös näitä tuotteita