Onnistumisen taidot — Löydä tie tavoitteisiin

Kaski, Satu; Miettinen, Marianne
Nimeke: Onnistumisen taidot — Löydä tie tavoitteisiin
Tekijät: Kaski, Satu (Kirjoittaja)
Miettinen, Marianne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522888587
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 157
Tuoteryhmät: Elämäntaito
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: onnistuminen, yksilö, ryhmät, johtaminen, tavoitteet, motivaatio, asenteet, minäkuva, luottamus, johtajuus
E-kirja, 2018
EPUB
13,90 €

Jokaisella on elämässään tavoitteita, esimerkiksi kestävä parisuhde, opiskelupaikka, uuden taidon oppiminen tai vaikkapa oman urheilulajin maailmanmestaruus. Tiet niissä onnistumiseen voivat olla monenlaisia, joskus helppoja, sattumallakin höystettyjä, joskus taas suuria ponnisteluja vaativia. Tavoitteet voivat olla henkilökohtaisia tai ryhmän yhteisiä.

Onnistumisen taidot kertoo, kuinka tavoitteisiin kannattaa pyrkiä ja miten ne saavutetaan. Onnistumista lähestytään yksilön, ryhmän ja johtamisen näkökulmista niin arkisessa elämässä, urheilussa kuin työelämässäkin. Positiivisen psykologian lähtökohtiin tukeutuva teos soveltuu kaikille, jotka haluavat tehdä tavoitteestaan totta - yksin tai yhdessä.

Satu Kaski (psykol. toht.) on helsinkiläinen urheilupsykologi, työ- ja organisaatiopsykologi sekä valmentaja. Marianne Miettinen on vantaalainen jalkapallon nuorten maajoukkueiden valmentaja, Suomen Palloliiton valmentajakouluttaja ja YLE urheilun asiantuntija. Hän on valmentanut myös Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.


Katso myös näitä tuotteita