Saa jännittää — Jännittäminen voimavarana

Martin, Minna
Nimeke: Saa jännittää — Jännittäminen voimavarana
Tekijät: Martin, Minna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522887610
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 215
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 59.563 Mielenterveys. Tunne-elämän häiriöt
Kansalliskirjaston asiasanat: jännittäminen, esiintymispelko, sosiaalisten tilanteiden pelko, mielenterveys, mielenterveysongelmat, ennaltaehkäisy, elämänhallinta, itsekasvatus
Sosiaaliset tilanteet ja esiintyminen jännittävät monia meistä. Sydän pamppailee ja puna nousee poskille, kun on aika esitellä työyhteisölle uutta projektia. Kädet hikoavat ja ääni pettää, kun pitäisi tutustua vieraisiin ihmisiin juhlissa.

Saa jännittää -teos avaa sosiaalisiin tilanteisiin ja esillä olemiseen liittyvän jännittämisen syitä ja seurauksia. Kirja tarjoaa keinoja, joilla omaan ja toisten jännittämiseen voi oppia suhtautumaan armollisemmin, tapoja, joilla jännittämisen kokemus lievittyy, ja ajattelumalleja, joiden avulla jännitys kääntyy kuormitustekijästä voimavaraksi.

Jännittäminen on osa elämää ja se koskettaa tavalla tai toisella kaikkia. Häiritsevä ja kärsimystä tuottava jännittäminen helpottuu, kun siihen suhtaudutaan myös yhteisön tasolla ymmärtävästi. Käytännönläheisessä kirjassa on mukana paljon harjoituksia.

Minna Martin on psykologi ja psykoterapeutti, jolla on laajasti kokemusta psykofyysisestä työstä sekä yksilöpotilaiden että terapia- ja koulutusryhmien parissa. Vuoden 2015 psykologiksi valittu Martin asuu Turussa. Hän on kirjoittanut mm. teoksen Hengitys virtaa.


Katso myös näitä tuotteita