Urheilun nousuja ja laskuja — Kiveen hakatut

Teronen, Arto; Vuolle, Jouko
Nimeke: Urheilun nousuja ja laskuja — Kiveen hakatut
Tekijät: Teronen, Arto (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522887696
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,90 € (33,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Sarja: Kiveen hakatut
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 297
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: urheilijat, sankaruus, sankarit, huippu-urheilu, menestyminen, epäonnistuminen, urheiluvaikuttajat, urheilu, historia, henkilöhistoria, urheiluhistoria
Muistamme urheilusta monia tähtihetkiä. Muistoihin jäävät voitot ja ainutkertainen tunnelma, vaikkapa selostajan tunteikas kuvaus tapahtumista. Mieliin painuvat myös epäonnistumisen ja tappion hetket. Mutta millaisia ovat ihmiset noiden urheilumuistojemme takana?

Arto Terosen ja Jouko Vuolteen uusi teos jatkaa tekijöiden huippusuosittua Kiveen hakatut -sarjaa, jossa he kertovat urheilusankareiden ja urheilimaailman taustavaikuttajien elämästä, menestyksen riemusta ja karvaista tappionhetkistä. Teosta varten on haastateltu mm. urheilijoiden omaisia, ystäviä ja kollegoita.

Teos on lukuelämys kaikille urheilun ystäville. Se on myös mainio aikamatka suomalaiseen elämänmenoon niin urheilukentillä ja -kaukaloissa kuin kotikatsomoissa.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet suosittua Kiveen hakatut -radiosarjaa ja viisi aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa. Viimeisin teos Syntymälahjana Suomi – Itsenäisyyden lapsia (2016).


Katso myös näitä tuotteita