Urana olympiakisat - Peter Tallbergin tuulinen elämä

Teronen, Arto; Vuolle, Jouko
Nimeke: Urana olympiakisat - Peter Tallbergin tuulinen elämä
Tekijät: Teronen, Arto (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522881403
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,90 € (32,64 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 206
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Kirjastoluokka: 99 HENKILÖ- JA SUKUHISTORIA
Kansalliskirjaston asiasanat: elämäkerrat, urheilujohtajat, urheilujärjestöt, yhteiskunnalliset vaikuttajat, olympialiike, purjehtijat, urheilijat, purjehdus, huippu-urheilu, olympialaiset, historia, Tallberg, Peter, Kansainvälinen olympiakomitea
Peter Tallberg (s. 1937) on viisinkertainen olympiapurjehtija ja Kansainvälisen olympiakomitean jäsen vuodesta 1976 lähtien. Urheilijana hänen viimeisiksi kisoikseen jäi Moskovan olympialaiset, mutta hänen ainutlaatuinen ura urheilumaailman näköalapaikalla on jatkunut. Se on kuljettanut häntä ympäri maailman ainutkertaisiin tilanteisiin sekä tapaamaan maailman silmäätekeviä ja urheilun huippuja.

Tallbergin elämä ei ole ollut tuulista ainoastaan purjehtijana, vaan myös muussa elämässä hän on joutunut kokemaan sekä myötä että vastatuulia, oli sitten kysymys perheyrityksen liikkeenjohdosta tai paikoista suomalaisen urheiluelämän päättävissä elimissä. Peter Tallbergin kokemukset ja muistot monipuolisen elämän varrelta, urheilun kansainvälisistä ja myös kotimaan tehtävistä luovat yli puoli vuosisataa ajankuvaa aina sodanjälkeisistä vuosista ja Helsingin olympiakisoista lähtien.


Katso myös näitä tuotteita