Jo riittää — Irti kiusaamisesta ja kiusaajista

Kaski, Satu; Nevalainen, Vesa
Nimeke: Jo riittää — Irti kiusaamisesta ja kiusaajista
Tekijät: Kaski, Satu (Kirjoittaja)
Nevalainen, Vesa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522886392
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 187
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ehkäisy, henkinen väkivalta, kiusaaminen, koulukiusaaminen, käyttäytymishäiriöt, nettikiusaaminen, ryhmäkäyttäytyminen, selviytyminen, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset suhteet, tunnistaminen, työpaikkakiusaaminen, väkivalta, yhteisöt
E-kirja, 2017
EPUB
11,90 €

Kiusaamista on ollut aina ja sitä on aina liikaa – ryhmän ulkopuolelle jättämistä, vähättelyä, asiatonta arvostelua, mollaamista. Kaikki nämä ovat arkipäivää, nykyään myös netissä ja sosiaalisessa mediassa. Pahimmillaan kiusaaminen johtaa syrjäytymiseen, mielenterveysongelmiin ja jopa itsemurhaan.

Jokaiseen kiusaamistapaukseen tulee puuttua vakavasti ja tosissaan. Vain silloin työpaikoilla, kouluissa kuin muissakin yhteisöissä voidaan taata, että ne toimivat mahdollisimman hyvin ja kaikilla on turvallinen olo.

Satu Kaski ja Vesa Nevalainen avaavat teoksessaan kiusaamista ilmiönä, kiusaamisen psykodynamiikkaa ja kiusaamisen erilaisia muotoja. He kertovat, mitä kiusaaminen on, miten siihen pitäisi puuttua ja kuinka se saadaan loppumaan. Teos on hyödyllistä luettavaa kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jo riittää!


Katso myös näitä tuotteita