Pää auki! — säkeitä nuorille

Korolainen, Tuula; Tulusto, Riitta
Nimeke: Pää auki! — säkeitä nuorille
Tekijät: Korolainen, Tuula (Toimittaja)
Tulusto, Riitta (Toimittaja)
Talvitie, Virpi (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789516278400
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,50 € (32,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 205
Tuoteryhmät: Runo- ja lahjakirjat
Kirjastoluokka: 82.2 Suomenkieliset runot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nuoret, nuoruus, koulunkäynti, aikuistuminen
Nuoren elämä on ihanaa ja kamalaa. Joskus on pää pilvissä ja siivet kantapäissä, kohta taas sydän parkuu ja harteilla on koko maailman paino. Minän ja maailman rajat ovat hakusessa, samoin sanat joilla tunteistaan kertoisi. Silloin tulevat runot ja laulut apuun.

Pää auki! on valikoima tuoreita runoja ja sanoituksia elämän kauneudesta ja rosoisuudesta nuorten iloksi, lohduksi ja rohkaisuksi huumoriakaan unohtamatta. Mukana on vuosituhannen vaihteen ja 2000-luvun suosikkirunoilijoita, kuten Tomi Kontio, Ilpo Tiihonen, Tommy Tabermann, Anni Sinnemäki ja Jarkko Martikainen sekä tunnettuja rocklyyrikoita Ismo Alangosta Maija Vilkkumaahan. Ja tietysti kirjasta löytyy myös Anu Kaipaisen Nuoruustango ja muita ikiklassikoita.

Elämänmakuisen valikoiman ovat koonneet kirjailija Tuula Korolainen sekä itsekin nuorille runoja kirjoittanut ja nuorten maailmaa tunteva erityisopettaja Riitta Tulusto. Virpi Talvitien hellyttävät, kauniit ja hullunhauskat kuvat tekevät kokoelmasta pienen taideteoksen. Sama kolmikko on tehnyt myös rakastetun ikääntyvien runoteoksen Pää tallella.


Katso myös näitä tuotteita